Onderhoud


Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het reguliere onderhoud aan uw motorfiets, zoals een grondige check-up na de winter, vervangen van onderhoudsgevoelige onderdelen zoals oliefilter en ketting. Het regelmatig goed (laten) onderhouden van uw motor zorgt er bovendien voor dat omvangrijkere schade – en bijbehorende kosten – vermeden kunnen worden.

 

Het leveren van allerhande onderdelen en accessoires voor uw motorfiets is bij ons geen enkel probleem; met tientallen leveranciers in ons arsenaal kunnen wij elk gewenst onderdeel leveren. Kortom alles voor uw Duitse, Engelse, Japanse of Amerikaanse trots!

Wij maken gebruik van Silkolene motorolie. Door jarenlang ervaring in de 125cc, 250cc wegrace, karting en autosport met het gebruik van deze olie kan wel gesteld worden dat wij erg veel vertrouwen hebben in dit product.

download (3)

 

Trots zijn we op het feit dat wij authorised dealer van  Motorcycle Storehouse zijn voor alle aftermarket onderdelen en accessoires voor elk gewenst model Harley Davidson.

download (1)

 

PMI is de Europese tak van wereldbekend merk Performace Motorsports Inc., het Amerikaanse concern dat als sinds 1975 spraakmakende namen als Wiseco Performance Products, JE Pistons, K1 Technologies and Innovate Motorsports, Cometic Gaskets, Automotive Racing Products (ARP) en Carrillo op de markt brengt.

download (2)

 

Verder zijn wij Benelux-importeur van ProShift Electronic Gearshift schakelsystemen. Dit systeem maakt schakelen door middel van knoppen op het stuur mogelijk en eventueel het koppelen tijdens het rijden komt te vervallen. Ook bij eventuele fysieke beperkingen biedt dit systeem ongekende mogelijkheden om het rijden alsnog mogelijk te maken of te vereenvoudigen.

 

Complete control at your fingertips!

Pro-Shift Master Black